Cocktail koncept

EFTER DEN POPULÆRE APEROL SPRITZ FANDT SIN VEJ IND PÅ COCKTAILKORTET, ER INTERESSEN FOR SPRITZER COCKTAILS STEGET MARKANT.

Spritzer cocktails kendetegnes ved dets indhold af mousserende Prosecco vin.

Vores Vino Frizzante fra Prosecco egner sig derfor sublimt til Spritzer cocktail kategorien fra et kvalitetssynspunkt, men også på baggrund af øget serveringshastighed samt reducering af spild.

Vores koncept betyder at en Spritzer cocktail laves væsentligt hurtigere i inden- eller udendørsbaren, hvilket er til stor hjælp for personalet, da Spritzer cocktails, specielt om sommeren, er meget populær.

DOWNLOAD BROCHURE
Vores Vino Frizzante vil derfor sørge for at gæsterne hurtigere får serveret deres drinks, hvilket medfører forøget salg og effektivitet i baren.

APEROL SPRITZ

– Aperol Aperitivo
– Serena Vino Frizzante fra Prosecco
– Danskvand
– Appelsinskive
– Is

DEN POPULÆRE OG HJERTESKÆRE APEROL SPRITZ ER ELSKET OVERALT I VERDEN PÅ GRUND AF DEN FRISKE OG BLØDE BITTERHED, DER BEKLÆDES PERFEKT MED SERENA VINO FRIZZANTE FRA PROSECCO.

Image

Passion Spritz

– PURE PASSION SHOT
– SERENA VINO FRIZZANTE FRA PROSECCO
– DANSKVAND
– LIMESKIVE
– IS

PURE PASSION SHOT MED SERENA VINO FRIZZANTE FRA PROSECCO HAR EN PERFEKT BALANCE MELLEM DET SYRLIGE OG SØDE FRA PASSIONEN OG DEN FRISKT BOBLENDE, MEN STADIG TØRRE VIN.

Image

Hindbær spritz

– PURE HINDBÆR SHOT
– SERENA VINO FRIZZANTE FRA PROSECCO
– DANSKVAND
– APPELSINSKIVE
– IS

PURE HINDBÆR SHOT ER FREMSTILLET AF FRISKE OG SPECIAL PLUKKEDE SKOVHINDBÆR, DER TOPPES MED DEN SPRØDE OG LÆKRE SERENA VINO FRIZZANTE FRA PROSECCO.

Image

K O N T A K T


ADRESSE


Birkedommervej 31. 2. sal
2400 København NV

SALG


Nikolaj Siefert
ns@siefertvine.dk

Tlf. +45 23 32 80 97

GENEREL INFO


Mail: info@siefertvine.dk

+45 53861030