vine

Vino Rosso – Rødvin på fad – Italien

Cabernet Sauvignon & Merlot

En blød, men stadig frugtig vin på fustage. Skinnende rubinrød farve med en vedholdende bouquet af træ, solbær og krydderier. Denne klassiske druekombination giver vinen en mellemfyldig krop der smager af sorte bær og frugter, uden angribende tanniner. En charmerende vin på fad, som gør sit job!


A L K O H O L 
1 1 , 5 %  V O L

Vino Tinto – Rødvin på fad – Spanien

CABERNET SAUVIGNON & TEMPRANILLO

Denne rødvin kommer fra det store vinområde “Tierra de Castilla” i Spanien. Druerne er primœrt ”Cabernet Sauvignon” og ”Tempranillo”, og de har ligget 4 måneder på franske egestrœsfade. Det er en dejlig fyldig vin, med god krop og en dyb kirsebœrrød farve.
Smagsnoter af kaffe og solbœr. Vinen matcher rigtigt godt rødt kød eller vildt, og den har fået 90 point hos Parker i ”The Wine Advocate”.


A L K O H O L 
1 3 , 5 %  V O L

Vino Bianco – Hvidvin på fad – Italien

Chardonnay & Sauvignon Blanc

Yderst let drikkelig vin på fustage, der har noter af limefrugter og blomster. Flot guldfarvet krop med en bouquet af frisk græs og citrusfrugter. Begge druesorter harmonerer godt med hinanden, hvor den blide sødme fra Chardonnay passer perfekt i kombination med fylden og syren fra Sauvignon Blanc. En dejlig vin på fad, der kæler for tungen.


A L K O H O L 
1 1 , 5 % V O L

Vino Blanco – Hvidvin på fad – Spanien

Sauvignon Blanc

Druerne er 80% ”Sauvignon Blanc” og 20% ”Chardonnay”, som har ligget på nye Franske egetrœsfade.

Denne lœkre hvidvin har en lys strågul farve og Sauvignon Blanc druerne afslører straks den exotiske bouquet af passions frugt, underbygget af en let frisk syre.
Dejlig sammen med alle former for fisk, skaldyr og lette retter, men gør sig også fint alene, som et godt glas vin.

Har fået adskillige medaljer samt 89 point hos Parker i ”The Wine Advocate”.


A L K O H O L 
1 2 , 5 % V O L

Vino Rosato – Rosévin på fad – Italien

Trebbiano & Sangiovese

Frisk rosé vin på fustage, der går godt med sol og varme! Vinen er domineret af røde bær, men stadig tør og læskende. Den kendte Sangiovese drue giver en lækker bouquet af jordbær og hindbær og vinens krop har et flot lyserødt skær, hvilket klæder glasset. Mellemfyldig og ukompliceret som en rosé bør være.


A L K O H O L 
1 0, 5 % V O L

Vino Frizzante – Mousserende vin fra Prosecco på fad

Glera (Prosecco)

Fine og perlende bobler hele vejen fra Italiens Prosecco område. Tør mousserende vin på fustage, som har en strågylden farve, der giver diskrete flora noter med et lille tvist af lime. Fantastisk balance mellem syre, sødme og mineralitet. Charmat metoden benyttes ved fremstilling af denne dejlige vin, hvor Glera druen er essensen. Nyd et glas Vino Frizzante eller brug den til Spritzer cocktails som den verdenskendte Aperol Spritz.


A L K O H O L 
1 0 , 5  %  V O L

Sangria på fustage

Tempranillo

Denne friske og smagfulde Sangria består af 100% Tempranillo, der kultiveres i det sydlige Spanien. Citronsaften, der er tilsat, giver en fin balance mellem sødme og syrlighed og nydes med frisk frugt som appelsin og æble.


A L K O H O L 
7  %  V O L

K O N T A K T


ADRESSE


Birkedommervej 31. 2. sal
2400 København NV

SALG


Nikolaj Siefert
Mail: ns@siefertvine.dk
+45 23328093

GENEREL INFO


Mail: info@siefertvine.dk

+45 53861030