fustage

Vin på fustage er en miljøvenlig tilgang til salg af vin.
Hver fustage sparer 32 vinflasker samt alt tilhørende emballage. Dette reducerer mængden af affald, og det betyder en stor pladsbesparelse ved transport.

Vores fustager garanterer høj kvalitet ved håndtering og præservering af vin fra første til sidste glas.
Den indvendige integrerede pose indeholder vinen, der dermed ingen kontakt får med luften. En yderst kompakt kompressor, pumper luft mellem fustage og pose, hvilket får vinen til at løbe – derfor ingen omkostninger til kulsyreflasker. Fustagen kræver en standard s-kobling og indeholder 24L vin, der har en holdbarhed på 12 måneder efter levering og 1½ måned efter tilslutning.

Hver palle vi fragter hjem indeholder dobbelt så meget vin, som en palle med flasker. Dette betyder færre fragtforsendelser, hvilket reducerer CO2 udledningen fra lastbilstransport.

Vores engangsfustager skal ikke returneres og rengøres, hvilket medfører mindre CO2 udledning og udelukker brug af kemisk vaskemiddel i modsætning til metalfustager. Hele fustagen er lavet af miljøvenligt og genanvendeligt plastik, hvilket gør den let at bortskaffe, hvorefter plastikken genbruges.

K O N T A K T


ADRESSE


Birkedommervej 31. 2. sal
2400 København NV

SALG


Nikolaj Siefert
Mail: ns@siefertvine.dk
+45 23328093

GENEREL INFO


Mail: info@siefertvine.dk

+45 53861030