FUSTAGE

Vin på fustage er en miljøvenlig tilgang til salg af vin. Hver fustage sparer 32 vinflasker samt alt tilhørende emballage.

Dette reducerer mængden af affald, og det betyder en stor pladsbesparelse ved transport.

Vores fustager garanterer høj kvalitet ved håndtering og præservering af vin fra første til sidste glas. Den indvendige integrerede pose indeholder vinen, der dermed ingen kontakt får med luften. En yderst kompakt kompressor, pumper luft mellem fustage og pose, hvilket får vinen til at løbe – derfor ingen omkostninger til kulsyreflasker.

Fustagen kræver en standard s-kobling og indeholder 24L vin, der har en holdbarhed på 12 måneder efter levering og 1½ måned efter tilslutning.

Få Vino Frizzante fra Prosecco samt rød-, hvid- og rosévin fra anerkendte og familiejet europæiske vinhuse. Betydelig tidsbesparelse ved udskænkning, samt ved genopfyldning i baren. Mulighed for salg af ½ – 1 liters karafler eller flotte 75cl vinflasker.


Plads og energibesparelse ved opbevaring af vin i baren, på lager og på køl. Den mest bæredygtige tilgang til vinsalg med reduktion af CO2 udslip op til 43% ved transport. Alle fustager består af genanvendeligt PET-plastik.


FUSTAGEN

Vores fustager garanterer høj kvalitet ved håndtering og præservering af vin, fra første til sidste glas. Vinen er opbevaret i en indvendig integreret pose, som sørger for, at vinen ikke får kontakt med luft. 

Bæredygtighed

Vores vinfustager på 20 og 24 liter indeholder, hvad der svarer til 27 og 32 flasker vin. Derved transporterer vi over 40% mere vin pr. palle i forhold til konventionel flaskevin. Yderligere gør det, at vi kan pakke mere dejlig vin på ladet, hvilket resulterer i mindre kørsel. 


Alt i alt en betydelig CO2 reduktion fra vinbonde til vingane. 


Vores engangsfustager består af min. 30% allerede genanvendt plastik. Ydermere er fustagerne lavet af 100% PET-plastik, der er let genbrugeligt, ved korrekt afskaffelse.


Alt dette kombineret med, at vi også udbyder dejlig økologisk vin, er vin på fustage en virkelig miljø bæredygtig tilgang til vinsalg.